Over Q-Axis

shutterstock_99306374Q-axis Arbeid en Preventie  = kwaliteits – as tussen gezondheid en werk

Q-axis, Arbeid en Preventie is een ambitieus en dynamisch bedrijf voor arbeidsverzuimpreventie, reïntegratie, arbocuratie, advisering en medische trainingen. Het bedrijf is regionaal en heeft voornamelijk een functie in de regio’s midden/Oost-Brabant en Noord- Limburg.

Het bedrijf is in 2001 ontstaan uit en functioneert momenteel als zusteronderneming van “Praktijk voor fysio-, manuele- en kindertherapie van Hoof”, welke floreert sinds 1984.

De basis is gelegd door Hans van Hoof. Hij is (bedrijfs)fysio-/manueeltherapeut en reïntegratiedeskundige en draagt de eindverantwoording. Het bedrijf bestaat uit 30 medewerkers waarvan 6 (Ronald, Evelien, Tim, Maartje, Hans en Annemarie) gespecialiseerd in arbeidsreïntegratie.

Ruime ervaring met curatieve zorg, revalidatietrainingen en verzuimende werknemers heeft, aangevuld met een scherpe blik op preventieve- en reïntegratieve interventiemogelijkheden, geleid tot een hoogwaardig en op maatwerk gerichte onderneming.

Q-axis, Arbeid en Preventie is werkhervattingsgericht ingesteld en gaat voor duurzaam resultaat. De prijs – kwaliteit verhouding is erg goed. Kernwoorden zijn verder deskundigheid, alertheid, dynamisch, betrokken, servicegericht en korte lijnen.

Er wordt gewerkt op en vanuit onze locaties te Dommelen/Valkenswaard en Westerhoven/Bergeijk. Op beide plaatsen zijn uitstekende, airconditioned, begeleidingsruimtes en trainingszalen met moderne apparatuur aanwezig.