Over Q-Axis

shutterstock_99306374Q-axis gezondheid en werk  = kwaliteits – as tussen gezondheid en werk

Q-axis, gezondheid en werk is een ambitieus en dynamisch bedrijf voor arbeidsverzuimpreventie, reïntegratie, arbocuratie, advisering en medische trainingen. Het heeft een voornamelijk regionale functie in Midden-/Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Het bedrijf is in 2001 ontstaan uit en functioneert momenteel als zusteronderneming van “Praktijk voor fysio-, manuele- en kindertherapie van Hoof”, welke floreert sinds 1984.

De basis is gelegd door Hans van Hoof. Hij is (bedrijfs)fysio-/manueeltherapeut en reïntegratiedeskundige en draagt de eindverantwoording. Het team is onlangs weer uitgebreid en bestaat momenteel uit 19 professionals aangevuld met medewerkers van het secretariaat en receptie.

Ruime ervaring met curatieve zorg, revalidatietrainingen en verzuimende werknemers heeft, aangevuld met een scherpe blik op preventieve- en reïntegratieve interventiemogelijkheden, geleid tot een hoogwaardig en op maatwerk gerichte onderneming.

Q-axis, gezondheid en werk is werkhervattingsgericht ingesteld en gaat voor duurzaam resultaat. De prijs – kwaliteit verhouding is erg goed. Kernwoorden zijn verder deskundigheid, alertheid, dynamisch, betrokken, servicegericht en korte lijnen.

Er wordt gewerkt op en vanuit onze locaties te Dommelen/Valkenswaard en Westerhoven/Bergeijk. Op beide plaatsen zijn uitstekende, airconditioned, begeleidingsruimtes en trainingszalen met moderne apparatuur aanwezig.