Nieuws en Tips

shutterstock_174876011-e1415961842808Nieuws & Tips…

Samenwerking met ASR

Sinds 2017 heeft Q-axis Arbeid en Preventie een samenwerking met ASR opgetuigd en zal zij voor haar voor de regio Zuidoost Brabant steunpunt zijn. De combinatie van re-integratie kwaliteiten en gespecialiseerde zorg in ons nevenbedrijf maakt ons voor hen een interessante partij.

Chronische pijn en re-integratie

Chronische pijnen zijn een groot probleem bij re-integratie en arbeidsverzuim.
Q-axis heeft specialisten in huis die uitstekende pijneducatie kunnen geven en het proces zo gewenst samen met psycholoog, ergotherapeut en fysiotherapeut optimaal vorm kunnen geven.
Samenwerking met Medinello Valkenswaard/Eindhoven geeft ook een financieel voordeel voor de werkgever indien de werknemer geïncludeerd kan worden voor deze 2e lijns revalidatieoptie.

Nieuw bij Q-axis: Bedrijvenspreekuur

Speciaal voor bedrijven heeft zusterorganisatie Fysio- en Manuele Therapie Van Hoof het bedrijvenspreekuur geïntroduceerd. Klikt u hier voor meer informatie.


Juist ná crisistijd doet Q-axis Arbeid en Preventie goede zaken.

De crisis is inmiddels achter de rug en het bedrijfsleven draait op volle toeren. Juist nú is het van belang de juiste medewerkers optimaal fit en vitaal te houden zodat ze maximaal inzetbaar blijven. Rendement is waar het om draait!

Zie onder “Producten en Diensten” ook onze

Medische Fitness / Excellent Fit:

De Excellent Fit is vernieuwd en zeer effectief bij re-integrerende werknemers. Met medische kennis worden de programma’s samengesteld en gecontroleerd. Werk gerelateerde houdingen en prestaties worden zwaar gewogen in de oefeningenkeuze.
Zie voor meer informatie ook www.fysiovanhoof.nl

Sinds 01-01-2005 is Q-axis arbeid en preventie provider voor MCB Nederland B.V. Zowel herstelbegeleiding op het werk, Arbo uratie als reintegratietrajecten zullen worden uitgevoerd.

Tevens is Q-axis arbeid en preventie provider voor diverse andere bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn NTS- Finish, Broviand, Bakkersverenigingen, Coppens diervoeders, KMWE, verzinkerij Veldhoven en nog vele anderen.


Train de Trainer licentie

Q-axis, arbeid en preventie is bevoegd “Train de Trainer” en mag trainingen verzorgen voor bedrijven, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang.